
اهدا 3500 بسته تحصیلی ویژه دانش آموزان تحت حمایت کمیته امداد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، مرتضی موصلی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس در آئین توزیع 3500 بسته تحصیلی ویژه دانش آموزان نیازمند تحت حمایت که به همت شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی برگزار شد گفت: ما در این نهاد افتخار خدمت به 48 هزار دانش آموز و 5 هزار دانشجوی تحت حمایت را داریم.این عزیزان علی رغم مشکلات اقتصادی، مملو از استعداد هستند.
او ادامه داد: بسیاری از این دانش آموزان دارای استعداد و ضریب هوشی بالایی هستند که اگر بتوان با همراهی و همت خیرین حداقل های مورد نیاز آنان را فراهم کرد تا بتوانند در حوزه عدالت اجتماعی با دیگر دانش آموزان رقابت کنند ؛ در آینده شاهد رشد و تعالی آنان و جامعه خواهیم بود.
موصلی در پایان از همراهی و مساعدت های شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس در موارد مختلفی همچون اشتغال، مسکن، فرهنگی و ... با کمیته امداد امام خمینی(ره) فارس قدردانی کرد.
انتهای پیام