استقرار 2064 پایگاه جمع آوری فطریه در استان

کد :
57583
آخرین به روزرسانی :
29 فروردین 1402 - 08:12

از پیشنهاد صفحه «استقرار 2064 پایگاه جمع آوری فطریه در استان » به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی

استقرار 2064 پایگاه جمع آوری فطریه در استان

به منظور جمع آوری زکات فطریه و کفاره در استان تعداد 2064 پایگاه در مصلی ها، مساجد و حسینیه‌ها آماده دریافت زکات فطریه و کفاره مومنان و روزه داران در استان فارس است که از این تعداد 1570 پایگاه ثابت، 437 پایگاه در مراکز نیکوکاری و 57 پایگاه سیار است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، مرتضی موصلی، مدیر کل امداد فارس گفت: امسال 2064 پایگاه ثابت و سیار شورای زکات در سراسر استان فارس برای جمع‌آوری فطریه و کفاره در مصلی ها، مساجد و حسینیه‌ها و میادین منتهی به محل برپایی نماز روز عید فطر مستقر شده است که در این روز آماده خدمت رسانی هستند.

او در ادامه افزود: مردم استان می توانند علاوه بر مراجعه حضوری با استفاده از شیوه های نوین و الکترونیکی برای پرداخت غیرحضوری زکات فطره اقدام کنند.

موصلی اضافه کرد: مردم می توانند از طریق شماره گیری کد دستوری*071 *۸۸۷۷ * ، شماره های کارت مجازی مختص هر اداره، اپلیکیشن های داخلی و کد QR جهت کمک به نیازمندان اقدام کنند.

مدیرکل امداد فارس یادآور شد: سال گذشته مردم نیکوکار استان بیش از 110 میلیارد ریال کفاره و زکوات پرداخت کردند.

شایان ذکر است فطریه دریافتی در همان روز عید به دست نیازمندان خواهد رسید.


 

انتهای پیام

جدیدترین

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)