دوره آموزشی سامانه سها با حضور 80 نفر از کارکنان کمیته امداد

کد :
56574
آخرین به روزرسانی :
28 بهمن 1401 - 11:57

از پیشنهاد صفحه «دوره آموزشی سامانه سها با حضور 80 نفر از کارکنان کمیته امداد» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
رویداد

دوره آموزشی سامانه سها با حضور 80 نفر از کارکنان کمیته امداد

دوره آموزشی سامانه امداد هوشمند به میزبانی شیراز و با حضور 80 نفر از کارکنان کمیته امداد در اداره منطقه 2 شیراز برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، دوره 2 روزه آموزشی سامانه امداد هوشمند(سها)جهت کارکنان کمیته امداد منطقه 5 کشور به میزبانی شهرستان شیراز آغاز بکار کرد.

مرتضی موصلی، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس در مراسم افتتاحیه این دوره که با حضور 80 نفر از کارکنان کمیته امداد از استان های اصفهان، تهران، کهکیلویه و بویراحمد، خوزستان،بوشهر، چهارمحال و بختیاری و فارس برگزار شد؛ ضمن خوش آمدگویی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و همچنین بانیان نهاد مقدس کمیته امداد، گفت: تعالی سازمانی کمیته امداد و توفیقات مکسوب، همه و همه مدیون و مرهون ایثارگری و رشادت کسانی است که موجب نقش آفرینی کمیته امداد در عرصه های مختلف شدند.

او در ادامه خاطرنشان کرد: امداد، سازمانی پیچیده است که برنامه و فعالیت های گسترده ای دارد.گردهمایی امروز ما در بحث آموزش سامانه ای است که با اهتمام همکاران دفتر مرکزی به اَبَرپروژه تبدیل شده است.

انتهای پیام

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)