اعزام مددجویان کمیته امداد فارس به پیاده روی اربعین

کد :
53957
آخرین به روزرسانی :
30 مرداد 1401 - 08:17

از پیشنهاد صفحه «اعزام مددجویان کمیته امداد فارس به پیاده روی اربعین» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
فرهنگی و تربیتی

اعزام مددجویان کمیته امداد فارس به پیاده روی اربعین

مددجویان استان فارس با حمایت خیران پس از 3 سال تاخیر به دلیل شیوع بیماری کرونا به مراسم پرفیض پیاده روی اربعین اعزام می شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، سید عبدالعلی سعادت، معاون امور فرهنگی کمیته امداد فارس پیاده روی اربعین را توفیقی عظیم و وصف ناپذیر دانست و گفت: پس از شیوع بیماری کرونا، فعالیت های اردوئی و زیارتی این نهاد برگزار نشد و اکنون بعد از گذشت 3 سال از تعطیلی مراسم پیاده روی اربعین، شاهد افزایش مشتاقان زیارت آن حضرت هستیم.

سعادت خاطر نشان کرد: با توجه به استقبال و اشتیاق بالای مددجویان و همچنین حمایت و پشتیبانی نیکوکاران پیش بینی بینی می شود تعداد متقاضیان اعزام به این مراسم پرفیض تا تعداد قابل توجهی باشد.

او یادآور شد: آخرین بار در سال 98 تعداد 9002 نفر از مددجویان استان فارس به پیاده روی اربعین اعزام شدند که در همان سال استان فارس در تعداد اعزامیان به این مراسم پس از استان خوزستان در کشور مقام دوم را کسب کرد.

سعادت در خصوص مساعدت هایی که به زائرین ارائه می شود، گفت: به مددجویانی که به پیاده روی اربعین اعزام می شوند علاوه بر کمک های بلاعوض که از منابع امدادی و کمک های خیران تامین می شود؛ تسهیلات قرض الحسنه نیز در نظر گرفته شده است.

او در پایان اضافه کرد: خیران و نیکوکارانی که به هر دلیل موفق به شرکت در این سفر نیستند  می توانند با اعزام یک مددجو به عنوان نائب الزیاره در ثواب این مراسم پرفیض  شریک شوند.

انتهای پیام

جدیدترین

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)